Dauz 's FotoPage
dauz kingmyda atfive pgx sifoo sarawak kl
By: azudin daem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Sep-2007 02:16 Email | Share | | Bookmark
Yehaaa! dah ade 350d lagi..

 
last week aku dah beli 350d tapi 2nd lah daripada member kepada member..

takder gambar untuk di update skrang ni sebab bz dengan kerja...

my latest work..



existing display


agaknya boleh accept tak design ni? hehe.. so far tak pernah ada orang yang buat flight info display macam ni.. tapi aku buat jugak sebab boring dengan display system yang sekarang terlalu contrast dan sakit mata bila tgk.

kalau diorang accept design ni akan digunakan untuk airport kota kinabalu dan kuching next year..



Tuesday, 29-May-2007 16:33 Email | Share | | Bookmark
I lost 350d...

akhirnya 350d telah berpindah milik... bila nak beli camera baru tak tahu lagi... tunggu jer lah.. kalau ade rezeki...





Sunday, 13-May-2007 07:08 Email | Share | | Bookmark
Geng yang nak beli wii...

sumer x percaya aku bleh dapat wii dengan harga murah

untuk share info ngan korang nama kedai kat jakarta tu ada kat dalam pictures kat bawah...

area ni nama dia ITC MANGGA DUA. bersebelahan dengan Ibis Hotel (tempat lepak hari tu)











Saturday, 12-May-2007 15:54 Email | Share | | Bookmark
wow.. wii bbq



















Thursday, 10-May-2007 15:16 Email | Share | | Bookmark
MY WII

my wii hahaha


wii ni aku beli masa holiday kat jakarta bulan lepas...

harga? aku beli time tu 3 juta rupiah... lebih kurang RM1,200 duit kita... (tak tipu)

Set yang aku dapat;

1 Console WII
1 Stand untuk WII
1 set Censor Bar
1 power adapter
1 RCA cable (untuk sambung kat tv biasa)..
2 WII remote
2 WII nunchuk (yang macam joystick)
1 Kotak (ada 2 tray) hehe
1 WII Sport (pirate nye sebab japan version xder original)
16 Free DVD WII game

itu ajer.. tak menyesal lansung.. sungguh hahaha



yang ni dah pasang... tapi kan.. dah lama main rasa cam lain macam jer tv tu.. rasa nak cari tv yang besar sket lah hehehe...



hmmm.. yang ni aku test ym guna wii.. tapi pakai meebo lah... ok lah wifi dia pun boleh tahan.. setakat nak check email.. untuk wife aku carik resepi.. memang berguna...

router aku guna dlink di-524


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net